Jus Herba Kurus Langsing Slim Sihat Cantik

JUZLAB Jus herbal kurus, langsing, slim dan sihat adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semula jadi iaitu dari ekstrak buah-buahan dan herba. Jus herba Juzlab menggunakan formulasi terbaik untuk diet yang sihat dan mampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan juga berfungsi untuk memelihara dan merawat kesihatan.

Juzlab ini dihasilkan dalam bentuk jus supaya mudah untuk diminum tanpa perlu dibancuh dan mempunyai rasa yang sangat sedap. Antara bahan utamanya adalah Garcinia Cambogia, Prune, Guarana, Senna, White Kidney Beans, Almond, Flax Seed dan Stevia.

Pembuatan Jus Juzlab ini sangat bersih, canggih, moden dan diproses di kilang yang bertaraf GMP (Amalan Perkilangan Baik) yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Halal lagi suci dan tak perlu diragui lagi. Mereka yang sihat juga digalakkan untuk mengambil Jus herba Juzlab, disamping turut memberi tenaga berpanjangan, dengan penggunaan Juzlab secara konsisten, kesan dapat dirasai dengan lebih cepat.

JUZLAB’s Herbs Health Juice

We believe in the power of food and how it can be the best medicine for the body. Our product JUZLAB were created by expert nutritionists and team working together with one goal, to help you achieve a specific purpose.

Our juices, made with natural ingredients, each of which were carefully selected based on their nutritional properties and health benefits. Whether you are looking to detox, feel energetic, towards the skinny body, boost your immune system, or just enjoying a great tasting drink, we’ve got what you need.

JUZLAB’s Juices is a supplement that is formulated from 100% natural ingredients, from fruit and herbal extracts. Using the best formulation for a healthy diet and being able to help overcome weight problems. Produced in the form of juice, easy to drink without having brewed and most importantly it is safe, no side effects and complies the Ministry of Health standards.

JUZLAB lean juice can help you be skinny, lose weight, burn excess fat and get rid of toxin or toxins in your body. JUZLAB combine with one of its active ingredient, Garcinia Cambogia, can be described as the building blocks that help the body to stay fit and healthy.

Juzlab Juz Kurus Pelangsing Istimewa

Garcinia Cambogia banyak didapati dikawasan Asia Tenggara dan Afrika, ianya juga dikenali sebagai asam keping, mempunyai kulit yang nipis dan telah sekian lama digunakan dalam perubatan traditional. Kulitnya mengandungi asid hydrocitric, satu kompaun yang mengumpul lemak dan gula daripada tersedut masuk kedalam badan, ini bertujuan untuk mengelakkan lemak baru terkumpul dan berperanan untuk mengawal perkembangan process pembakaran lemak didalam badan.

Garcinia Cambogia merupakan salah satu bahan aktif yang terdapat dalam JUZLAB. Ianya juga bertindak sebagai egen pembakar lemak yang sangat effective, juga berfungsi mengurangkan berat badan, mengempiskan perut dan dapat meghalang selera makan. Selain itu ia mengurangkan kolestrol serta menambahkan tenaga.

Dried Plum (PRUNE) yang berasal daripada buah plum kering itu kaya dengan serat potassium dan antioksidan yang tinggi, dapat membantu mengawal fungsi system penghadaman dan berkhasiat istimewa sebagai antioksida, antipenuaan dan antikanser.

Prune juga amat baik untuk mereka yang ada masalah sembelit, ianya juga dapat melancarkan sistem penghadaman. Prune juga tinggi dengan serat yang akan mengekalkan kadar gula dalam darah agar sentiasa stabil. Kaya dengan vitamin C.

Berdasarkan kajian penyelidikan, mendapati bahawa pemakanan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mengandungi jumlah antioksida yang tinggi berkemungkinan boleh melambatkan proses penuaan tubuh dan otak.

Guarana yang juga salah satu bahan dalam Juzlab, dihasilkan daripada biji tumbuhan menjalar yang berasal dari Amazon, Brazil. Buahnya adalah bulat, kecil, berwarna merah terang dan berkelompok. Nama saintifiknya adalah Paullinia cupana daripada family Sapindaceae.

Pokok Guarana mengeluarkan daun yang lebar dan berjambak bunganya dimana ianya terkenal dengan buahnya yang sebesar biji kopi berwarna kemerahan dan apabila ia masak atau cukup matang buahnya akan merekah dan biji hitam akan tersembul keluar seolah olah rupa sebiji mata.

Guarana mempunyai nilai khasiat yang tinggi dan ia kaya dengan guaranin, asid amino, bahan galian, vitamin, karbohidrat, tannin dan theine. Semua ini membantu penyerapan oleh tisu badan dan pengawetan kemudaan.

Our Vision, Culture and Commitment

Juzlab’s eJuice was started as a love for the KNK Beauty industry. We can guarantee that our juice will be some of the best you have ever tasted. We have mixed tens of hundreds of bottles of juice and satisfied just as many customers.

We’re really excited that you’re considering joining us and can’t wait to help you lose weight and start a new chapter in your life. To make healthcare and a healthy lifestyle accessible and affordable to our customers. The ease of online ordering and home delivery allows us to make health care and healthy living products accessible to you.

We pride in keeping our costs low and offering you the best price that we can. We understand that in today’s world the pursuit of healthy lifestyle is a necessity and every person should be able to afford that. We stand behind all our products, and promise you quality and good pricing. We hope you will place your trust in us and give us your business.

We pride ourselves on being a very flexible and open company. We strive hard to improve efficiency day over day. We are reachable 24 hours per day, 7 days per week, by chat and email to answer questions and resolve issues with your order. Of course, nobody’s perfect. We may get quite busy at times and we ask for a little patience.

We’ll do our best to take care of things promptly, efficiently and courteously, this is what our customers deserve.  Our commitment to you is to deliver quality products in the fastest possible time with utmost care. We offer one-stop solution with zero-hassle, right from ordering, packaging and up to the delivery of the product to your doorstep.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

LA Colors Pout Super Shine Lip Gloss Juicy Review

 

Skin Tone: Medium fair, warm undertones Hello ladies, It has been quite long that I have not reviewed any lip glosses. I have hauled quite a lot of them recently and in this post, I am going to review L. A. Colors Pout Super Shine Lip Gloss in the shade “Juicy.” Read…View Full Post

‘Indian food deserves a better place on the global stage’

 

Written by Damini Ralleigh | Published: April 25, 2018 12:40:31 am Zorawar Kalra With the haute-cuisine of Masala Library and the popular fare at Farzi Cafe, Zorawar Kalra’s Massive Restaurants has been at the forefront of innovation, particularly in Indian food. Its…

Bila Ibu Rasa ‘Macam Tak Buat Apa-apa Hari Ni’, Ingatlah 6 Perkara Ini

 

“Aduh, kejap lagi suami dah nak balik. Rumah bersepah, baju belum basuh, makan malam pun tak ‘prepare’ apa-apa lagi. Cepatnya masa berlalu, rasa macam tak buat apa-apa pun hari ni.” Inilah situasi yang selalu melanda ibu surirumah. Berbanding dengan masa bekerja dulu,…

Browse Our Full Shop

Garcinia Cambogia banyak didapati dikawasan Asia Tenggara dan Afrika, ianya juga dikenali sebagai asam keping, mempunyai kulit yang nipis dan telah sekian lama digunakan dalam perubatan traditional. Kulitnya mengandungi asid hydrocitric, satu kompaun yang mengumpul lemak dan gula daripada tersedut masuk kedalam badan, ini bertujuan untuk mengelakkan lemak baru terkumpul dan berperanan untuk mengawal perkembangan process pembakaran lemak didalam badan.

Garcinia Cambogia merupakan salah satu bahan aktif yang terdapat dalam JUZLAB. Ianya juga bertindak sebagai egen pembakar lemak yang sangat effective, juga berfungsi mengurangkan berat badan, mengempiskan perut dan dapat meghalang selera makan. Selain itu ia mengurangkan kolestrol serta menambahkan tenaga.

Jus Herba Kurus Langsing Slim Sihat Cantik

Produk Kesihatan

Cras rutrum blandit sem, molestie consequat erat luctus vel. Cras nunc est, laoreet sit amet ligula et, eleifend commodo dui. Vivamus id blandit nisi, eu mattis odio.

4 Things People Love About Islamic Fintech https://t.co/pqgrDHU9NE

'Hey Nazri, hey Annuar...' https://t.co/Wnhue2dD1Z

Rafidah jawab ‘meroyan kepala bapa mereka’ https://t.co/sXbG4cgQLn

Load More...